Pilbäck Mark & Anläggning AB

Att jobba med PMA, Pilbäck Mark & Anläggning AB, ger alltid ett slutresultat som håller. Vi tror att kvalitet, noggrannhet och genuint engagemang är nyckeln till våra framgångar.

PMA grundades 2011 av Fredrik Pilbäck, som själv har många års erfarenhet i byggbranschen från bland annat NCC och SIAB. I dag har vi ett 60-tal medarbetare, genom både egna anställda och underleverantörer. Samtliga med rätt utbildning och olika spetskompetenser, som bland annat rörläggning, grovsnickeri, plantering, betong och armering. Det medför att vi kan ta fram rätt lösning utifrån våra kunders behov, oavsett vilken typ av markarbeten det handlar om.

Sedan starten har vi vuxit år efter år, och omsätter i dag ca 100 MSEK. Vi växer genom återkommande kunder. Bland våra kunder finns kommun, landsting och stat, ledningsdragande verk och fastighetsbolag.

Vi har en stark värdegrund och ett arbetssätt där vi engagerar anställda i viktiga beslut och erbjuder våra kunder ett transparent förhållningssätt i våra projekt.

Våra branscher

  • - Väg och anläggning

Vi tar uppdrag inom

  • - Stor-Stockholm

Organistionsnummer

556851-5992

Kontaktperson

Aron Luthman

Telefon

0702 18 54 26

E-post

Hemsida

Adress

Lerkrogsvägen 4

Postnummer

12679

Ort

HÄGERSTEN

Nivå på certifiering

Certifierad Entreprenör

Bli ett BF9K-företag

Läs mer

Hitta certifierade företag