H - Snickerier AB

I över 30 år har vi tillverkat och levererat specialsnickerier till både små och stora väletablerade byggbolag. Från att startat som ett lite familjeägt snickeri med några få medarbetare har vi vuxit i dag till ett välrenommerat snickeri med bred kunskap och erfarenhet.
Vi finns i Saltsjö-Boo i en 1300 kvm stor verkstad med moderna maskiner och egen lackverkstad. I dag sysselsätter vi ett 20-tal medarbetare, allt ifrån finsnickare, lackerare, montörer, projektledare till administrativ personal.
På vår avdelning Köksfabriken hjälper vi dig med både standardkök, specialanpassade kök, bänkskivor och vitvaror. Vi återförsäljare av Sveriges största köksleverantörer, Marbodal, och ger dig färdiga lösningar för standardkök, pentryn och kaffestationer.
Köksfabriken är en pålitlig leverantör som gör svåra köksprojekt enkla tack vare samleveranser, erfarna montörer och fasta priser. Vi levererar helheten, dvs projektering, leverans och montage från en och samma leverantör/kontaktperson, och har erfarenhet att specialanpassa efter dina behov och önskemål.
Byggprojektledning och bygg är en ny tjänst hos oss. Vi är ett professionellt komplement till er byggare och erbjuder helhetslösningar för de mindre projekten, exempelvis hyresgästanpassningar.

Våra branscher

  • - Husbyggnad
  • - Övrigt

Vi tar uppdrag inom

  • - Stor-Stockholm

Organistionsnummer

556276-0404

Kontaktperson

Patric Holmgren

Telefon

E-post

Hemsida

Adress

Svarvarvägen 11

Postnummer

132 38

Ort

SALTSJÖ-BOO

Nivå på certifiering

Certifierad Entreprenör

Bli ett BF9K-företag

Läs mer

Hitta certifierade företag