Ekensbergs Byggnads AB

Ekenbygg erbjuder med sina professionella yrkesarbetare, tjänster inom hela byggsektorn. Vi jobbar huvudsakligen med renovering, ombyggnad, tillbyggnad och lokalanpassning i små och stora byggprojekt
Vi arbetar tillsammans med noggrant utvalda underentreprenörer inom olika yrkesgrupper, vilket gör att vi kan åta oss större entreprenader och erbjuda konkurrenskraftiga priser.
Målsättningen är att erbjuda kunden en helhetslösning som uppfyller höga krav på kvalitet och hållbarhet. I vår verksamhet betonar vi särskilt leveranssäkerhet, miljöhänsyn och kostnadseffektiva lösningar samt arbetar efter visionen »Vi bevarar historia & bygger framtid«.
. Detta innebär att vi har ett kontinuerligt arbete med uppföljning av projekten samt minimering av verksamhetens miljöpåverkan.
Ekenbygg har en vision som formuleras i ledorden: planering, god kommunikation samt återkoppling under hela entreprenaden.
Vi ser alltid till att ha ett nära samarbete med våra kunder, och vår önskan är att vara det alternativ som ligger högst upp på er lista när behovet dyker upp, stort som smått
Vid minsta fundering, ring så svarar vi på Era frågor. Britt-Marie Kimsäter 0720 07 46 20

Våra branscher

  • - Husbyggnad
  • - Rivning & Sanering
  • - Ställning och Målning
  • - Fönster och fasad

Vi tar uppdrag inom

  • - Stor-Stockholm

Organistionsnummer

556568-5483

Kontaktperson

Britt-Marie Kimsäter

Telefon

08-18 70 06

E-post

Hemsida

Adress

Byängsgränd 22

Postnummer

120 40

Ort

ÅRSTA

Nivå på certifiering

Certifierad Entreprenör

Bli ett BF9K-företag

Läs mer

Hitta certifierade företag