Hitta certifierade företag

2016-03-22

BF9K-dagar i Norrköping och Uppsala

Lars Hammarborg föreläser om fuktkunskap i Norrköping. Foto: Anders Larsson

De första BF9K-dagarna utanför Stockholm är nu genomförda. Den 9 och 16 mars besökte BF9K Norrköping och Uppsala där BF9K-ceretifierade företag fick en sammanslagen dag med tidigare användarträffar som erbjudits i Stockholm.

Det blev två populära dagar där certifierade företag från både norr och söder åkte genom Sverige för att delta. De båda dagarna inleddes med presentation av de nya certifieringsreglerna och hur dessa ska tolkas. Jonny Hellman var också på plats från Byggvarubedömningen för att informera och visa hur deras uppdaterade hemsida nu fungerar och vad företagen kan dra nytta av.

Dagarna avslutades med att Lars Hammarborg berättade om varför kunskap om fukt är så viktigt och han visade bra och dåliga exempel från detta.

BF9K-dagarna var mycket uppskattade av deltagarna och kommer att ske löpande framöver. Detta för att erbjuda BF9K-företag som inte har möjlighet att delta på användarträffarna på kansliet att nätverka och ta del av presentationerna.  • ”BF9K stärker vårt varumärke”

    BF9K är byggbranschens certifiering som ställer krav på kvalitet, miljö och arbetsmiljö och fungerar på samma sätt som en ISO-certifiering. Att BF9K-certifiera Jurk Bostad AB var en självklarhet för vd Magni Gustafsson och verksamhetschef Mathias Persson när bolaget startades.

    Läs mer »

  • Ny handledare

    Vi har knutit en ny handledare till BF9K, Marcus Weilund. Han är stationerad i Falun men kommer att vara tillgänglig för stora delar av Sverige.

    Läs mer »

+ Läs äldre nyheterBli ett BF9K-företag

Läs mer

Hitta certifierade företag