Hitta certifierade företag

2018-08-31

Ny handledare

Marcus_Weilund_webb.jpg

Vi har knutit en ny handledare till BF9K, Marcus Weilund. Han är stationerad i Falun men kommer att vara tillgänglig för stora delar av Sverige.

Marcus har tidigare arbetat i ett BF9K-certifierat företag och har varit med om att genomgå en certifieringsprocess och därefter aktivt arbeta med systemet. Vi hälsar Marcus varmt välkommen som ny handledare!  • Lagbevakningsavtalet är igång

    Certifierade BF9K-företag har nu tillgång till en lagbevakningstjänst som RSM&Co tillhandahåller. Tjänsten ingår i terminsavgiften för BF9K och kostar alltså inget för certifierade företag.

    Läs mer »

  • BF9K likställs med ISO 14001 enligt Upphandlingsmyndigheten

    Enligt Upphandlingsmyndighetens hållbarhetskrav för upphandlare räcker det sedan den 14 mars att företaget redovisar sitt BF9K-certifikat på samma sätt som med ett ISO 14001 certifikat. Det är efter en genomgång av BF9K som miljöledningssystem som denna förändring har gjorts. BF9K-företag behöver inte längre komplettera med ytterligare dokument utan gäller enligt BF9K-certifikatet. Ett viktigt steg för att förenkla för alla BF9K-certifierade företag i byggbranschen. 

    Läs mer »

+ Läs äldre nyheterBli ett BF9K-företag

Läs mer

Hitta certifierade företag