Hitta certifierade företag

2016-03-22

BF9K-dagar i Norrköping och Uppsala

Lars Hammarborg föreläser om fuktkunskap i Norrköping. Foto: Anders Larsson

De första BF9K-dagarna utanför Stockholm är nu genomförda. Den 9 och 16 mars besökte BF9K Norrköping och Uppsala där BF9K-ceretifierade företag fick en sammanslagen dag med tidigare användarträffar som erbjudits i Stockholm.

Det blev två populära dagar där certifierade företag från både norr och söder åkte genom Sverige för att delta. De båda dagarna inleddes med presentation av de nya certifieringsreglerna och hur dessa ska tolkas. Jonny Hellman var också på plats från Byggvarubedömningen för att informera och visa hur deras uppdaterade hemsida nu fungerar och vad företagen kan dra nytta av.

Dagarna avslutades med att Lars Hammarborg berättade om varför kunskap om fukt är så viktigt och han visade bra och dåliga exempel från detta.

BF9K-dagarna var mycket uppskattade av deltagarna och kommer att ske löpande framöver. Detta för att erbjuda BF9K-företag som inte har möjlighet att delta på användarträffarna på kansliet att nätverka och ta del av presentationerna.  • Fukt på bygget?

    Den 24 november bjöd BF9K in till användarträff. I en fullsatt lokal fick deltagarna lyssna till Lars Hammarborg, fuktkonsult och utbildare, som berättade om hur vi undviker fuktproblem på våra byggarbetsplatser.

    Läs mer »

  • Hela byggbranschens säkerhetsutbildning

    Byggbranschens nya webbaserade och kostnadsfria säkerhetsutbildning – safeconstructiontraining.se – är tänkt att vara hela branschens introduktionsutbildning inom säkerhetsområdet och ett krav för att arbeta vid byggarbetsplatser i Sverige. Kursen fungerar utmärkt som säkerhetsintroduktion i företag av alla storlekar och vänder sig till alla som är verksamma i branschen samt till elever på väg in via olika yrkesutbildningar.

    Läs mer »

+ Läs äldre nyheterHitta certifierade företag